Obijena apoteka "Montefarma" u Tološima

"Službenici PJ Podgorica intenzivno rade na rasvjetljavanju događaja i identifikovanju počinioca", navodi se u policijskom saopštenju

125 pregleda4 komentar(a)
apoteka Montefarm Tološi, Foto: Savo Prelević
05.11.2012. 15:16h

Policija traga za razbojnikom koji je tokom minulog vikenda počinio tešku krađu u apoteci "Montefarma", koja posluje u sklopu Doma zdravlja u podgoričkom naselju Tološi i iz nje ukrao 140 eura i nekoliko kutija tableta.

Iz Uprave policije saopšteno je da je je Ekspozitura za dežurstvo PJ Podgorica juče obaviještena od radnice u apoteci da su prostorije ove apoteke obijene.

"Po prijemu obavještenja, na lice mjesta su upućeni policijski službenici i izvršen je uviđaj. Konstatovano je da je krivično djelo počinjeno u vremenskom periodu od 2. novembra od 14,30 časova, kada je radnja zatvorena, do 5. novembra do 7,00 časova, kada je zaposlena došla na posao".

"Na osnovu preduzetih mjera i radnji, sumnja se da je počinilac podesnim sredstvom odvalio ulazna vrata apoteke, ušao unutra i otuđio 140 eura i nekoliko kutija tableta", piše u saopštenju UP..

O događaju je obaviješten zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Podgorici.

"Službenici PJ Podgorica intenzivno rade na rasvjetljavanju događaja i identifikovanju počinioca", navodi se u policijskom saopštenju.