Delibašić: Važno je da ne izgubimo

- Važno je da ostavimo dobar utisak, a sa tim će doći i rezultat. Ipak igramo u gostima protiv jednog od najvećih rivala

3 komentar(a)
Delibašić, Foto: Savo Prelević
16.10.2012. 09:13h

Crna Gora igra večeras u Kijevu jednu od najtežih utakmica u grupi, najtežu nakon Engleske, utisak je Andrije Delibašića.

- Gledali smo kasete i dobro smo snimili Ukrajinu, koja je izuzetno jaka reprezentacija. Ipak, imamo šansu – ako čvrsto uđemo u meč i ako budemo odigrali kao u prvom poluvremenu protiv Poljske. Tada je sve moguće. Ipak, glavni cilj Crne Gore je da ne izgubi, ističe napadač Rajo Valjekana.

- Važno je da ostavimo dobar utisak, a sa tim će doći i rezultat. Ipak igramo u gostima protiv jednog od najvećih rivala i ne mora sada ništa da se odluči. Mislim da će se tek za dvije ili tri utakmice iskristalisati situacija u grupi, vidjeće se ko je bliži a ko dalji prolazu – kaže Delibašić, navodeći i da je važno da Crna Gora bude strpljiva.

- Oni će krenuti da u prvih 15 minuta daju gol i olakšaju sebi posao. Važno je da budemo oprezni i strpljivi, da ne primimo gol iz neke gluposti. Nakon toga će biti sve lakše.