Blohin otkrio karte za mečeve sa Crnom Gorom i Moldavijom

Blohinu je meč sa našom reprezentacijom oproštajni na kormilu nacionalnog tima, jer je legendarni Ukrajinac prije nekoliko dana prihvatio ponudu da preuzme kormilo Dinama iz Kijeva.

0 komentar(a)
Oleg Blohin, Foto: Reuters
28.09.2012. 17:04h

Selektor Ukrajine Oleg Blohin objavio je spisak igrača na koje računa u predstojećim kvalifikacionim mečevima sa Moldavijom i crnogorskom reprezentacijom. "Sokoli" 16. oktobra gostuju u Kijevu, dok će četiri dana prije toga Ukrajinci gostovati u Kišinjevu.

Spisak je isti kao i prije mjesec kada su se Ukrajinci spremali za gostovanje u Engleskoj (meč je završen remijem 1:1). Interesantno da je Blohinu meč sa našom reprezentacijom oproštajni na kormilu nacionalnog tima, jer je legendarni Ukrajinac prije nekoliko dana prihvatio ponudu da preuzme kormilo Dinama iz Kijeva.

Na oproštajnom Blohinovom spisku je 22 fudbalera.

Golmani: Andrej Dikan (Spartak, Moskva), Andrej Pjatov (Šahtjor), Maksim Kovalj (Dinamo Kijev).

Odbrana: Vjačeslav Ševčuk, Aleksandr Kučer, Jaroslav Rakickij (Šahtjor), Taras Mihalik, Jevgenij Hačeridi (Dinamo Kijev), Vitalij Mandzjuk (Dnjepar), Bogdan Butko (Iljičevac), Jevgenij Selin (Vorskla).

Sredina: Oleg Gusev, Denis Garmaš, Andrej Jarmolenko (Dinamo), Jevgenij Konopljanka, Ruslan Rotan (Dnjepar), Sergej Nazarenko (Tavrija), Roman Bezus (Vorskla), Taras Stepanenko (Šahtjor), Anatolij Timošćuk (Bajern Minhen).

Napad: Roman Zozulja (Dnjepar), Marko Devič (Šahtjor).