Bojana Popović sportska direktorica Budućnosti

Do starta Lige šampiona znaće se da li će djevojka koja je šest puta bila klupski prvak Evrope stalno biti uz Dragana Adžića.

208 pregleda9 komentar(a)
Bojana Popović, Foto: Boris Pejović
25.09.2012. 22:15h

Na klupi Budućnosti u Danilovgradu večeras je bilo jedno poznato lice - Bojana Popović.

Legendarna rukometašica, koja je u finalu Olimpijskih igara u Londonu završila karijeru, nova je sportska direktorica najtrofejnijeg crnogorskog kluba.

"Ponosni smo što je Bojana tu, na funkciji sportskog direktora, a kao što znate prijavljena je za Ligu šampiona. Ako odluči da prekine „igračku penziju“, naravno da će biti mjesta za nju i na terenu", istakao je Predrag Bošković, predsjednik ŽRK Budućnost, a objavljeno na sajtu podgoričkog kluba.

Do 13. oktobra, kada na startu Lige šampiona "plave" u "Morači" dočekuju Zvezdu iz Zvenigoroda, znaće se da li će djevojka koja je šest puta bila klupski prvak Evrope stalno biti uz Dragana Adžića.

U svakom slučaju, njeni savjeti mogu da budu i te kako korisni.

Tako je bilo i meču sa Jagodinom - nakon kratke pauze, koju je provela u razgovoru sa dojučerašnjom saigračicom, Milena Knežević je počela da igra fenomenalno.

Budućnost prošle sezone nije imala sportsku direktoricu, jer je Anica Đurović nakon porođaja ostala u Italiji, odakle joj je suprug.