Popović: Nema karata za meč sa Srbijom

Utakmica između Srbije i Crne Gore, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Sloveniji, biće odigrana u nedjelju u Podgorici

92 komentar(a)
Srbija - Crna Gora, Foto: Rts.rs
29.08.2012. 13:33h

Generalni sekretar Košarkaškog saveza Crne Gore (KSCG) Petar Popović kazao je da nema ulaznica za kvalifikacionu utakmicu sa Srbijom, navodeći da je interesovanje toliko veliko da bi dvorana Morača bila popunjena i da ima kapacitet njujorškog Medison Skver Gardena.

Utakmica između Srbije i Crne Gore, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Sloveniji, biće odigrana u nedjelju u Podgorici.

Popović je kazao da su sve karte prošle i da će samo dio pripasti navijačima.

"Da imamo Medison Skver Garden popunili bi ga sigurno. Karte su sve prošle, sve su podijeljene. Navijači su dio KSCG, dali su nam podršku na Cetinju, protiv Izraela, u Nikšiću sa Islandom. Obezbijedićemo im samo jedan dio tribina dvorane Morača", rekao je Popović na konferenciji za novinare.

On je negirao da su karte dobile političke partije.

"Nama su karte kupile firme koje su i ranije bile prisutne na utakmicama KSCG, ne samo u ovim nego i u prethodnim kvalifikacijama. Imali smo obavezu prema tim firmama. Partijski niko nije došao da traži karte od nas", rekao je Popović.

Utakmica u dvorani Morača počeće u 20 sati i 30 minuta.

Organizator utakmice u Beogradu, koju je Crna Gora dobila trojkom Nikole Ivanovića, podijelio je ulaznice okupljenim navijačima sat prije početka duela u Areni.