Zeta protiv Mladosti sa kombinovanim timom?

"Moguće da će domaćin zaigrati i sa drugim timom, očekujem pobjedu svoje ekipe.", kazao je Aleksandar Šofranac, kapiten Mladosti.

0 komentar(a)
Mladost, Foto: Boris Pejović
18.08.2012. 10:29h

Zeta je prije nekoliko dana poražena na premijeri od Mornara na “Topolici”, ali će trener Rade Vešović danas protiv Mladosti vjerovatno izvesti kombinovani tim. Ekipa iz Golubovaca narednog četvrtka dočekuje PSV u posljednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, pa će na Trešnjici odmoriti nekog od prvotimaca, od igrača koji su iznijeli teret u dosadašnjih šest mečeva na međunarodnoj sceni.

Sa druge strane, u taboru Mladosti spremni su za debi (prošli meč protiv Mogrena dobili su za zelenim stolom). Pojačana Mladost imaće motiv da se ne samo u što boljem izdanju predstavi na Trešnjici, već i da pokuša da dođe do pozitivnog ishoda...

- Čeka nas Zeta koja je napravila izvanredan uspjeh na evropskoj sceni. Moguće da će domaćin zaigrati i sa drugim timom, očekujem pobjedu svoje ekipe. Imamo velike ambicije ove sezone - da osiguramo rezultat koji nas vodi na evropsku scenu. Pokušaćemo da dođemo do tog cilja, kroz prvenstvo ili preko takmičenja u Kupu - rekao je Aleksandar Šofranac, kapiten Mladosti.

ZETA - MLADOST

Golubovci - Stadion Trešnjica. Sudija: Nikola Dabanović (Podgorica). Pomoćnici: Dejan Šaković (Podgorica), Nikola Radulović (Podgorica). Početak u 17 časova.

Zeta (4-2-3-1): Bulatović - A. Dabić, Kaluđerović, V. Peličić, M. Dabić - Z. Peličić, Božović - Burzanović, Došljak, Ajković - Knežević.

Mladost (4-4-2): Marčelja - Božović, Šofranac, Mitrović, Nelević - Mijušković, Sanković, Savićević, Seratlić - Kordić, Adžović.