Refresh festival: Proširen spisak izvođača

Poznatim svjetskim i regionalnim DJ-evima, kao i pobjednicima konkursa "Refresh DJ Superstar" pridružiće se Simon, P. S., Big R i Danilo Kovačević

0 komentar(a)
DJ Big R, Foto: Refresh festival
09.08.2012. 10:27h

Ovogodišnji Refresh festival, 6. po redu, startovaće večeras i održaće se do 11. avgusta u kotorskoj diskoteci Maximus.

Već najavljenim izvođačima pridružila su se još četiri imena koja su organizatori kao iznenađenje otkrili u posljednjem trenutku. Tako će se već poznatim svjetskim i regionalnim DJ-evima, kao i pobjednicima konkursa "Refresh DJ Superstar" pridružiti Simon, P. S., Big R i Danilo Kovačević.

Svake večeri program će tradicionalno počinjati u 22 sata, a završavati se u ranim jutarnjim časovima. Čast da otvori ovogodišnji Refresh imaće Vesko Vujović, a nakon njega će prve večeri nastupiti Simon.

Glavna zvijezda biće poznato ime elektro-pop i house scene Tiga, koji će prema saopštenju organizatora u Crnu Goru stići avionom iz Beča, a i pored toga što ima želju da se duže zadrži u Kotoru poznati DJ će morati da ode rano ujutro dan kasnije. Prvo veče zatvoriće svojim setom Vlado Marković.

Druge večeri za zagrijavanje mase biće zaduženi Budvanin Momo Grujić i Novljanin P. S., a zatim će na scenu izaći španska zvijezda elektronske scene Christian Varela i majstor tech housea Marco Bailey, prepoznatljivi po hitovima kao što su "Space", "Por fin", "The sniper", "Dragon man",... Setom Novosađanina Vladimira Aćića će drugo festivalsko veče biti privedeno kraju.

Finalno veče festivala otvoriće Marko Valentini, a zatim i DJ Big R, nakon čega će se publici u "Maksimusu" predstaviti italijanski duo Nicola Fassano i Steve Forest, najpoznatiji po hit singlu "I Know You Want Me", koji je nastao u vokalnoj saradnji sa Pitt Bullom na semplu disco evergrina "Street Player". Festival će zatvoriti Danilo Kovačević.

Cijena trodnevnog paketa ulaznica iznosi 25 eura, dok će jednodnevne ulaznice koštati 10 eura, a mogu se pazariti na samom ulazu u diskoteku "Maksimus".