Ništa od Hadžića, stiže Božo Marković

"Mornar je ponudio zaista odlične uslove, i drago bi mi bilo da zaigram za taj klub. Vjerujem da smo na pragu potpisivanja ugovora", istakao je Marković.

120 pregleda1 komentar(a)
Božo Marković, Foto: Luka Zeković
28.07.2012. 16:55h

Transfer bivšeg reprezentativca BiH Harisa Handžića u Mornara izjalovio se u posljednji tren. Naime, Bosanac je doputovao u Bar, prespavao noć, ali se ujutro nije pojavio na zakazanom ljekarskom pregledu. Po svemu sudeći dobio je bolju ponudu, koja je i uticala na njegovu konačnu odluku da ne potpiše za Mornar.

"Sa Handžićem smo se načelno dogovorili, stigao je u Bar, preostalo je da obavi ljekarske preglede i potpiše ugovor. Zbog čega to nije uradio, možemo samo da nagađamo. U svakom slučaju nama je potreban igrač koji je spreman da od prvog kola zaigra i da svoj maksimum. Handžić to očigledno nije mogao", kratko je prokomentarisao sportski direktor Mornara Nikola Dedaj.

Ipak, uprava Mornara napravila je možda još bolji potez u prelaznom roku. Naime, kako “Vijesti” saznaju danas će se na treningu Barana pojaviti doskorašnji napadač Sutjeske Božo Marković, sa kojim bi trebalo da bude potpisan ugovor o saradnji.

"Mislim da ćemo sa Markovićem dobiti i više nego što bi to slučaj bio sa Handžićem. Ne treba trošiti riječi o njegovim kvalitetima. Napadač starog kova, uvijek na pravom mjestu. Takvog gol igrača smo i tražili, i zaista mi je drago što smo ga u Božu pronašli. Potpisaćemo ugovor na godinu dana, a u slučaju inostrane ponude na polusezoni naravno da ćemo takvom igraču izaći u susret", dodao je Dedaj.

Dolazak u Mornar potvrdio je i ubojiti Nikšićanin.

"Danas stižem u Bar i priključiću se ekipi. Mornar je ponudio zaista odlične uslove, i drago bi mi bilo da zaigram za taj klub. Vjerujem da smo na pragu potpisivanja ugovora", istakao je Marković.