Маraja Keri je srećna, dobiće 18 miliona jer će razmišljati ko ima talenat

Kerijeva će postati najplaćeniji muzički sudija ikada sa nevjerovatnih 18 miliona dolara i to jer će godinu dana će promatrati i birati talente u muzičom šou "Idol"

59 pregleda4 komentar(a)
24.07.2012. 09:43h

Prema pisanjima "Us Magazina" pjevačica Maraja Keri biće najplaćeniji član sudijskog tima u svim dosadašnjim muzičkim emisija, s obzirom na to da je dobila 18 miliona dolara da bude dio "Američkog Idola".

Amerika je spremna da ponudi rekordnu sumu i na taj način Maraju izdigne iz čitavog muzičkog svijeta, kao najkompetentniju da sudi ko ima talenat.

"Maraja će dobiti 18 miliona dolara za samo godinu dana u "Idolu". To će biti rekordna suma", rekao je izvor.

Manji honorar od nje, u istoj emisiji, imala je pjevačica Dženifer Lopez, "tek" 12 miliona dolara.

Dok je Kristina Agilera dobila 10 miliona za treću sezonu emisije "The Voice", a Britni Spirs 16 miliona za "Iks faktor".

Zašto su one dobile manje od Maraje, nijesu su bunile još uvijek.

A nije se ni Maraja bunila za sumu koja joj je ponuđena, već se sa zadovoljstvom odmah oglasila.

Kerijeva je juče potvrdila da će biti dio muzičkog šoua, što i nije bilo čudno da je pristala. Kaže da će se zabavljati dok bude tražila talenat.

"Kao pjevačica, tekstopisac i producent zabavljaću se dok nalazim nove talente. Trenutno sam u studiju, radim na novom albumu, tačnije na numeri "Triumphant" koja će biti gotova početkom sledećeg mjeseca. Ne mogu da dočekam da svu pozitivnu energiju usmjerim u šou koji je globalni fenomen", izjavila je pevačica.

Samo ostaje pitanje kako je to Maraja sigurna da će biti pozitivna. Možda je 18 miliona jedna od stavki koja gradi sigurnost.