Napreduju istrage o neriješenim ubistvima u Budvi

Intenzivno rade na nerasvijetljenim ubistvima Dragana Bećirovića, Ivana Šćepanovića, brata od tetke kontroverznog Budvanina Ivana Delić i Slavoljuba Mijatovića

10 komentar(a)
bozidar vuksanovic, Foto: Savo Prelević
05.07.2012. 15:01h

Prvi čovjek policije Božidar Vuksanović kazao je “Vijestima” da ima pomaka u istragama u vezi sa tri nerasvijetljena ubistva, koja su se dogodila prošle godine u Budvi.

On, međutim, nije želio da precizira o čemu se konkretno radi, rekavši da bi tako nešto bilo neumjesno.

Vršilac dužnosti direktora Uprave policije kazao je da specijalni policijski tim svakog petka prezentira ostvarene rezultate u istragama o neriješenim ubistvima.

“Svakog petka se provjerava šta je urađeno u vezi sa svakim od predmeta u prethodnoj nedjelji, odlučili smo da idemo sa kontinuiranom dinamikom, koja će u narednom periodu uroditi određenim rezultatima... Nekoliko iskusnih operativaca daju informacije svakog petka šta i kako je urađeno”, kazao je Vuksanović.

Objasnio je da timovi inspektora intenzivno rade na nerasvijetljenim ubistvima Dragana Bećirovića, nekadašnjeg izvršnog direktora kompanije “Bepler i Džejkobson”, Ivana Šćepanovića, brata od tetke kontroverznog Budvanina Ivana Delića, ali i Pljevljaka Slavoljuba Mijatovića.

Sva trojica su ubijena u Budvi prošle godine, i njihove ubice još nijesu pronađene.

U štampanom izdanju čitajte:

  • U kom pravcu napreduje istraga o ubistvu Ljuba Jovanovića i Dragana Bećirovića
  • O kadrovskoj vrtešci u Upravi policije
  • O poništenju odluke o postavljanju Vuksanovića za prvog čovjeka policije