Bar: Maloljetnici koji su krali "tomose" napali čovjeka u kolicima i oteli mu novac

Maloljetnici su Stankoviću bacili kolica i oteli kesu sa odjećom koju je nosio, lična dokumenta i novčanik u kojem je bilo 70 eura

59 pregleda11 komentar(a)
KOLICA, Foto: Sodalive.ba
17.06.2012. 16:19h

Dva maloljetnika juče oko 18 sati u blizini Dvora kralja Nikole u Baru napali su Dragića Stankovića iz Šapca. Stanković koji je nepokretan, kretao se u kolicima i nije mogao da se suprotstavi N.M. (13) i G.G. (15), koji su ga napali i pesnicama udarali po glavi.

Maloljetnici su Stankoviću dok je ležao na asfaltu bacili kolica i oteli kesu sa odjećom koju je nosio, lična dokumenta i novčanik u kojem je bilo 70 eura.

Policija je u Baru brlo brzo locirala maloljetnike koji su priznali da su napali Stankovića. Protiv G.G. je napisana krivična prijava za razbojništvo. Maloljetni N.M. iz Bara i G.G. iz Sutomora su ovog mjeseca, prema saznanjima "Vijesti", počinili tri krađe motocikala marke "tomos" na teritoriji opštine Bar.

Od tri motocikla, dva su koristili poštari Pošte Crne Gore.

Prema saznanjima "Vijesti" u Baru, N.M. je štićenik Centra za djecu i mlade "Ljubović", u Podgorici. "Vijesti" su ranije objavile da dječak često mimo volje vaspitača Centra bježi u druge gradove.

Policija je nakon ovog razbojništa ponovo povela N.M u Centar za mlade "Ljubović". Nadaju se da će ovog puta vaspitači uspjeti da spriječe da dječak ponovo pobjegne, te da će uticati na njega da prestane sa delikventnim ponašanjem.