Pinjatić: Nemam namjeru da se odreknem poslaničkog, ni angažmana u partiji

Nakon ostavke lidera budvanskog DPS–a, zbog presude u postupku "Zavala", spekulisalo se da je isti korak napravio i Pinjatić

189 pregleda30 komentar(a)
Đorđije Pinjatić, Foto: Luka Zeković
11.06.2012. 09:26h

Poslanik DPS Đorđe Pinjatić jedan od osuđenih u postupku "Zavala" odbacio je navode medija da napušta poslaničku i funkciju u partiji.

Mediji spekulišu da je Pinjatić napustio partiju, u svijetlu burnih dešavanja unutara opštinskog odbora DPS u Budvi.

"Nemam nikakvu namjeru da se odreknem niti moga poslaničkog, ni angažmana u partiji", kazao je za "Vijesti" Pinjatić, odbacujući neistinitim i tendecioznim medijske spekulacije, uz ocjenu da se upravo već godinu i po želi predstaviti kriminogenom i problematičnom ličnošću.

Lider budvanskog DPS–a Boro Lazović, ogorčen zbog presude čelnim ljudima Opštine u sudskom postupku "Zavala" podnio je uoči vikenda neopozivu ostavku na tu funkciju, a spekulisalo se da je isti korak napravio i Pinjatić.

"Bojim se da oni neće stati na ovome" >>>

Pinjatić: A Hajdinagu kažnjavaju sa 10.000 >>>

Lazović "razočaran, tužan i nemoćan" >>>

Bivši predsjednik i potpredsjdnik Opštine Rajko Kuljača i Dragan Marović u slučaju "Zavala" osuđeni su na pet, odnosno četiri godine, dok je Pinjatić, koji je bio predsjednik komisije koja je procjenjivala radove na postrojenju za desanilizaciju, osuđen na tri godine zatvora.