Rambo: Šta će biti uživo ne zna ni milicija

"A u pi*ku materinu i brade i go*na", ispalio je Rambo sa bine nakon što se njegova lažna brada upetljala oko mikrofona

28 komentar(a)
17.05.2012. 23:11h

U Bakuu je održana druga serija proba za učesnike prvog polufinala Eurosonga, a otvorio je naravno crnogorski predstavnik Svjetski Kilo Car Rambo Amadeus.

Prvi obrisi Rambovog scenskog nastupa već su vidljivi, popularni muzičar na bini se pojavio u crnom sakou i sa lažnom bradom, kao i sa plaštom koji je zbacio sa sebe nakon uvodnih 10-ak sekundi.

Ostatak benda bio je slično obučen, a brejkdenseri iz Herceg Novog su razvili zastavu sa stihovima iz pjesme "Euro neuro". Na bini se, kao i na prošloj probi, našao i "trojanski magarac".

Snimci druge probe crnogorskog predstavnika pokazali su i neke probleme, te da scenski nastup još nije dovoljno uvježban.

"Lijepo sam im rekao da ne snimaju probu, da to nije profi"

"A u pi*ku materinu i brade i go*na", ispalio je Rambo sa bine nakon što se njegova lažna brada upetljala oko mikrofona.

"Lijepo sam im rekao da ne snimaju probu, da to nije profi", prokomentarisao je na svojoj Facebook strani Svjetski Kilo Car očigledno nije bio presrećan što se ovaj snimak našao na Internetu i dodao da "šta će biti uživo ne zna ni milicija".

U pozadini 500 eura

Otkriven je i video koji će u pozadini pratiti nastup crnogorskog muzičara, koji prikazuje crnogorsko primorje, jahte i djevojke koje se sunčaju, kao i novčanice od 500 eura.

Rambo je od dolaska u glavni grad Azerbejdžana dao veliki broj intervjua, uglavnom odgovarajući na pitanja u svom satiričnom stilu, pa je tako objasnio da njegova pjesma govori "o euru i neuru", a na pitanje belgijskog novinara da izrecituje neki svoj stih muzičar je citirao kultnu repliku iz stripa Alan Ford - "ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti".

I nam treba više demokratije

"Prvo sam gledao na Evroviziju kroz umjetnički aspekat i sa te strane Evrovizija je kič.

Ali sam nakon ponude da nastupam na ovom takmičenju ponovo razmislio i shvatio da posljednjih godina Evrovizija putuje po zemljama u kojima demokratija tek počinje da se razvija.

I onda sam rekao - okej, ajde da im pomognemo u demokratizaciji, muzički festivali neka budu prvi korak.

A umjetnost neka bude na drugom mjestu, jer nisam tu da osuđujem", ponovo je objasnio Rambo redefinisanje svog stava o Eurosongu u intervjuu za ruski portal ESCKAZ.

On je objašnjavajući poruku teksta za "Euro neuro" kazao da je i Crnoj Gori takođe potreban razvitak demokratije.

"Možda nas ne čeka tako veliki posao kao Ukrajinu i Azerbejdžan, ali sa druge strane imamo na vlasti iste ljude već 25 godina.

Mislim da smo svi mi na Balkanu prestrašeni pomišlju da ćemo morati da promijenimo naš društveni i kulturni diskurs, naše običaje i navike, malo smo neurotični povodom toga", objasnio je Rambo.

Galerija