Baranka priznala: Ošišala sam sama muževu ljubavnicu

Kako je kazala Baranka, djevojka iz Kruševca je sve to navela samo iz ljubomore, da bi nam napakostila

95 pregleda0 komentar(a)
zlostavljanje, Foto: Wikistreets.com
24.04.2012. 15:32h

Povodom teksta „Sa ženom mučio i šišao ljubavnicu“, reagovala je Marija Nurković iz Bara.

U reagovanju ona navodi da “ono što je u novinama objavljeno ne odgovara u potpunosti stvarnim događajima”, te da se oglašava “istine i javnosti radi”.

Ona je sve to navela samo iz ljubomore, da bi nam napakostila.
“Vraćajući se kući sa posla, 22. aprila zatekla sam u kući supruga i tu osobu-A.T., koja je prije nekoliko godina radila kod mene u lokalu. Upozoravala sam je više puta da ostavi mog muža na miru, jer s tim čovjekom imam troje djece, međutim, ona mi je govorila da joj ne mogu ništa. Kada sam ih zatekla, reagovala sam impulsivno, jesam ošišala Todorovićku , ali, to moj muž nije uradio niti ju je mučio. Ona je sve to navela samo iz ljubomore, da bi nam napakostila. U policiji sam se branila ćutanjem. Osnovni državni tužilac u Baru je 23. aprila, nakon saslušanja nas troje, pri čemu se A.T. nije priključila krivičnom gonjenju, niti istakla bilo kakav imovinsko-pravni zahtjev, odbacio krivičnu prijavu protiv mene i mog supruga”, zaključila je Nurković.

U saopštenju Uprave policije navedeno je da su bračni par N.N. i M.N. namamili u svoju kuću u baru A.T. iz Ulcinja, te da su je tu držali protiv njene volje, i da su je tukli i šišali joj kosu.