Međunarodni klub žena Crne Gore kupuje opremu Zavodu za školovanje invalidne djece

Međunarodni klub žena Crne Gore želi da zahvali svim učesnicima Božićnog bazara

103 pregleda0 komentar(a)
18.04.2012. 14:27h

U Podgorici je u toku još jedna akcija Međunarodnog kluba žena Crne Gore: kupovina opreme namijenjene Zavodu za školovanje i profesionalnu rehabilitaciju invalidne djece i omladine.

Sredstva su, putem humanitarne akcije, prikupljena na Božičnom bazaru, održanom 10. decembra 2011. u Delta City-u, u iznosu od 29.220 eura.

Ova dobrotvorna akcija je organizovana zahvaljujući učesću i velikom zalaganju 19 ambasada i konzulata u Crnoj Gori (Italija, Velika Britanija, SAD, Ujedinjeni Arapski Emirati, Francuska, Kina, Hrvatska, Mađarska, Rusija, Srbija, Grčka, Turska, Makedonija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Ukrajina, Slovačka, Češka, Slovenija) kao i darežljivošću lokalnih kompanija i pojedinaca. Na taj način je akcija pod nazivom "Humanost spaja svjetove" potvrdila svoje suštinsko značenje, navode organizatori akcije.

Međunarodni klub žena Crne Gore, u okviru svojih aktivnosti, ne samo što promoviše dobrotvorni rad u Crnoj Gori, već aktivno učestvuje u kampanji za socijalnu inkluziju invalidne djece i omladine.

Međunarodni klub žena Crne Gore želi da zahvali svim učesnicima Božićnog bazara, kao i građanima Crne Gore koji su doprineli uspjehu ove humanitarne akcije.

Galerija

Novogodišnji bazar Delta FOTO: Boris Pejović