Savić: Ovo je samo prvo poluvrijeme

"Larvik igra bolje u gostima, igraće u Podgorici rasterećenije, ali mi to znamo i zato ne slavimo. Da smo u finalu moći ćemo da kažemo tek nakon druge utakmice, kazala je Savić.

0 komentar(a)
Dragana Cvijić, Foto: Vesko Belojević
31.03.2012. 19:26h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Larvik - Nakon pobjede protiv Larvika koja može donijeti toliko željeno finale Lige šampiona, Maja Savić, lijevo krilo Budućnosti je kazala da je njena ekipa zaslužila pobjedu.

“Odigrale smo kako treba i držale se dogovora. Iskreno, odbrana danas nije bila na nivou kakvom je trebala da bude. Bitno je da smo pobijedile kolektivnom igrom, koja uvijek donosi rezultat, to uvijek govorim. Ovo je samo prvo poluvrijeme, završile smo radovanje i čekamo revanš. Larvik igra bolje u gostima, igraće u Podgorici rasterećenije, ali mi to znamo i zato ne slavimo. Da smo u finalu moći ćemo da kažemo tek nakon druge utakmice, kazala je Savić.

Milena Knežević je napomenula da je u Larviku odigrano tek prvo poluvrijeme.

„Slavićemo samo večeras, od nedjelje već mislimo na revanš. Bilo je jako teško, to je bilo evidentno, imali smo i oscilacija, a Leganger je u pojedinim trenucima vadila Larvik, kao što je, uostalom, i nas Klara. U posljednjim trenucima smo pokazali kakav karakter ima ekipa i izvukli smo najbolje iz sebe“, kazao je bek Budućnosti.

Pivot Dragana Cvijić koja je odigrala prvi meč nakon povrede, rekla je da je ovo velika pobjeda Budućnosti.

„Bila je teška utakmica, kao što smo i očekivali. Drago mi je što smo na kraju, sa igračem manje dva minuta prije kraja, uspjele da pobijedimo dva razlike i da malo lakše odigramo revanš na našem terenu“, kazala je Cvijić.

Ona je podsjetila da Budućnost i u revanšu očekuje teška takmica.

„Jedva čekam da igramo pred našom publikom, iako je i ovdje bilo nevjerovatno navijanje. Ali, kad navijaju naši navijači, to je nešto sasvim drugo. Pripremićemo se još bolje, i pružiti još više nego danas i pobijedimo. Ovo je tek prvo poluvrijeme, nemamo puno vremena da slavimo, i već se okrećemo drugom meču“, dodala je srpska reprezentativka.