Morati: Gasperini je upropastio sve!

"Upropastio je sve, nije znao da donosi odluke i stalno se žalio na igrače. Bio je to zaista loš period", rekao je Morati...

0 komentar(a)
Gasperini, Foto: BETA/AP
28.03.2012. 12:58h

Inter je promijenio tri trenera u sezoni, a po mišljenju vlasnika Masima Moratija tim nikako nije mogao da se oporavi od prvog kojeg je angažovao - Đanpjera Gasperinija.

Morati se zahvalio Klaudiju Ranijeri što je bio "džentlmen", poželio novom treneru Andrei Stramaćoniju da "upiše sve pobjede do kraja Serije A", a onda udario po Gasperiniju...

"Samo je njegova krivica za katastrofalne rezultate ove sezone. Upropastio je sve, nije znao da donosi odluke i stalno se žalio na igrače. Bio je to zaista loš period", rekao je Morati koji je istakao i da ga je od igrača najviše razočarao Dijego Forlan.

"Nisam zadovoljan njime, ali opet možemo i da kažemo da je imao mnogo problema sa povredama.

Oglasio se i Gasperini, ali nije želio da puno komentariše Moratijeve riječi.

"Nemam ništa da kažem na to. Kad bude vrijeme reći ću sve, ali sada ne", kratak je bio bivši trener Đenove.

Italijanski mediji već imaju listu trenera koje će Morati da kontaktira za narednu sezonu. Prva opcija je Marselo Bjelsa.

"On je veliki trener, uz to je i jako zabavan. Interu je potreban pozitivno lud čovjek kao on", kazao je Morati.

Na listi su i Andre Viljaš-Boaš, Loran Blan, Zdenjek Zeman, ali i Vinćenco Montela koji ove godine bilježi odlične rezultate sa Katanijom.

Inter je ispao iz Lige šampiona i Kupa Italije, a kako sada stvari stoje naredne sezone neće igrati u Evropi - trenutno je na 8. mjestu u Seriji A.