Jeftini letovi od juna, Vlada se dogovorila sa Rajanerom

Precizna spisak destinacija utvrdiće uprava "Rajanera" kada verifikuje odluku o saradnji a Vlada priželjkuje letove prema Briselu, Milanu i Londonu

60 pregleda0 komentar(a)
22.03.2012. 15:09h

Vlada je sa niskotarifnom aviokompanijom "Rajaner" usaglasila model saradnje prema kome bi prvi letovi tog avioprevoznika prema Crnoj Gori trebalo da počnu u junu.

To je kazao pomoćnik ministra turizma i održivog razvoja Nebojša Popović, najavljujući da će u petak bord direktora "Rajanera" verifikovati odluku o saradnji koju je Vlada usvojila. Nakon toga, slijedi zvanično potpisivanje ugovora.

"Očekujemo da se cijene karte kreću od 15 od 20 eura", kazao je Popović
"Postigli smo dogovor o četvorogodišnjoj saradnji koja podrazumijeva da Rajaner saobraća prema Crnoj Gori u periodu od marta do oktobra sa izuzetkom u 2012. godini kada treba da počne letove u junu. Saobraćaj će se odvijati u tom periodu imajući u vidu potrebu da se u predsezoni i postsezoni obezbijedi adekvatan broj turista", rekao je Popović nakon sjednice Vlade.

Precizna spisak destinacija utvrdiće uprava "Rajanera" kada verifikuje odluku o saradnji a Vlada, prema riječima Popovića, priželjkuje u 2012. godini letove prema Briselu, Milanu i Londonu.

"Očekujemo da se cijene karte kreću od 15 od 20 eura", kazao je Popović.

Prema planu u 2013. treba da se obezbijede letovi prema četri destinacije, a u 2014. i 2015. godini prema šest destinacija.