Vijeira: Povratak Skolsa je odraz slabosti Junajteda

"Činjenica da mora da vrati 37-godišnjaka pokazuje slabost Junajteda koji će se u narednim sezonama vrlo teško nositi s konkurencijom", rekao je Vijeira

0 komentar(a)
Skols, Foto: Reuters
21.03.2012. 15:18h

Bivši fudbaler, a sada direktor fudbalskog razvoja u Mančester sitiju Patrik Vijeira smatra da je povratak fudbalu Pola Skolsa odraz igračke slabosti velikog rivala Mančester junajteda.

"Pol Skols je igrač kojem se divim, jedan je od najboljih fudbalera Junajteda u istoriji i njegov povratak je sigurno bitan za tim ser Aleksa Fergusona. Međutim, činjenica da mora da vrati 37-godišnjaka pokazuje slabost Junajteda koji će se u narednim sezonama vrlo teško nositi s konkurencijom, jer mu očito nedostaje kvalitetnih riješenja u ekipi", istakao je Vijeira.

Francuz misli da se klub sa "Old traforda" suviše lako odriče mladih i talentovanih igrača.

"Kada vidite da gube mladiće poput Ravela Morisona i Pola Pogbe znači da moraju da se zabrinu za budućnost, jer im se takve stvari ranije nisu događale", dodao je Vieira.

Bivši fudbaler Sitija, Arsenala, Intera i Juventusa ističe i da "građani" treba da uživaju u borbi za titulu.

"Junajted će se teško pomiriti sa tim ako izgubi titulu upravo od Sitija. Arsenal i Čelzi bi voljeli da su u našoj situaciji, a to je nešto zbog čega moramo da uživamo. Znaćemo kako da se nosimo s pritiskom u ključnim utakmicama, jer se radi o pozitivnom pritisku borbe na titulu", zaključio je Vijeira.