Koncert "Nouvelle Vague" u aprilu

Francuski bosa nova sastav "Nouvelle Vague" (Nuvel Vag) četvrti put će nastupiti u Beogradu, 7. aprila u Beko hali na Dorćolu, najavio je danas organizator, produkcijska kuća "Showtime" (Šoutajm).

0 komentar(a)
02.03.2012. 19:38h

U Beograd, u punom sastavu, "Nouvelle Vague" stižu u okviru svjetske turneje na kojoj promovišu svoj posljednji album "The Singers", a beogradskoj publici će predstaviti i novu pjevačicu.

"Nouvelle Vague" je projekat francuskih producenta Marka Kolana i Olivijea Liboa, a poznat je po obradama hitova novog talasa i panka u sasvim novom, bosa nova stilu.

Preko 700 hiljada prodatih primjeraka albuma, na stotine rasprodatih koncerata širom svijeta, ali i harizmatične pjevačice na sceni, čine da njihovi koncerti budu događaji za koje se uvijek traži karta više.

Publika će ponovo moći da čuje njihovu interpretaciju poznatih pjesama "Love Will Tear Us Apart" (Joy Division), "In A Manner Of Speaking" (Tuxedomoon), "Master and Servant" (Depeche Mode), "God Save the Queen" (Sex Pistols), "Dancing with Myself" (Billy Idol), "Road to Nowhere" (Talking Heads) i mnoge druge.