Telenor donirao 35.000 za saniranje šteta od nevremena

Telenor će opredijeljena sredstva usmjeriti ka ublažavanju posljedica nevremena kupovinom najurgentnijih i najneophodnijih dobara za građane

0 komentar(a)
Berane, snijeg, Foto: Rabrenović
14.02.2012. 11:03h

U cilju saniranja šteta nastalih usljed vremenskih nepogoda koje su zadesile Crnu Goru, Telenor je opredijelio sredstva u iznosu od 35.000 eura.

"U saradnji sa Vladom i Operativnim štabom za vanredne situacije, Telenor će opredijeljena sredstva usmjeriti ka ublažavanju posljedica nevremena kupovinom najurgentnijih i najneophodnijih dobara za građane koji su najviše pogođeni posljednjim vremenskim nepogodama", navodi se u saopštenju kompanije.

Telenor je otvorio i donatorski broj 14543, a pozivanjem broja ili slanjem poruke, korisnici mreže mogu donirati 1 euro. Prikupljena sredstva biće upućena na otvorene žiro račune solidarnosti koje je otvorilo Ministarstvo finansija.

"Od petka veče, osvjetljenje u glavnoj zgradi Telenora i svim poslovnicama je smanjeno kako bismo dali doprinos uštedi električne energije. Takođe, sve reklamne površine su ugašene", saopšteno je iz Telenora.