Stigla pomoć bolesnom djetetu u Ostrosu

Prihvaćena je preporuka Ministarstva ekonomije, pa su u Baru od subote uvedene mjere štednje električne energije koje treba da omoguće smanjivanje potrošnje i izbjegavanje restrikcija

0 komentar(a)
Cetinje, snijeg, Foto: Arhiva vijesti
11.02.2012. 16:48h

Zahvaljujući koordiniranom radu svih angažovanih službi, privatnika sa mehanizacijom i mještana Murića, lice koje je preksinoć bilo blokirano u u svom vozilu na putu od Virpazara prema Murićima, privremeno je smješteno kod jedne porodice u Murićima, a tokom dana brodom treba da bude prevezeno u Virpazar.

Sanitetska i vatrogasna ekipa su stigle do bolesnog djeteta u Ostrosu koje je imalo napad slijepog crijeva, pregledano je i dobro se osjeća, a nakon raščišćavanja puta do Ostrosa je prevezeno u barsku bolnicu..

Na sastanku Tima analizirano je stanje na području barske opštine i odlučeno koje aktivnosti treba preduzeti da se na najmanju moguću mjeru svedu posljedice lošeg vremena, naročito na području Crmnice, Šestana, Ostrosa, Male i Velike Gorane. Prioritet su akcije spašavanja ljudi u kojima opštinska Služba zaštite, JP Komunalne djelatnosti i privatnici sa mehanizacijom, koji od sinoć raščišavaju puteve prema Murićima i Ostrosu.

"Prihvaćena je preporuka Ministarstva ekonomije, pa su u Baru od subote uvedene mjere štednje električne energije koje treba da omoguće smanjivanje potrošnje i izbjegavanje restrikcija. Javna rasvjeta na gradskom i prigradskom području svedena je na minimum, pa vozači treba da budu obazrivi jer će biti smanjena vidljivost na putevima koji su do sada bili osvijetljeni", poručili su iz Tima.