Cetinjani žele da ponove partiju iz Skoplja i Prešova

Lovćen je u prvom dijelu sezone na Cetinju slavio 31:30, protiv ekipe koja se nalazi na sedmom mjestu na tabeli sa bodom, ali i utakmicom manje od šestoplasiranog Lovćena...

77 pregleda0 komentar(a)
01.02.2012. 08:28h

Nakon tri nedjelje priprema, u okviru kojih su odigrali i tri kontrolne utakmice na mini turneji u Srbiji, zapravo Vojvodini (Spartak, Jugović, Proleter), rukometaši Lovćena večeras u Banja Luci protiv Borca počinju drugi dio sezone, utakmicom 13. kola SEHA lige.

Lovćen je u prvom dijelu sezone na Cetinju slavio 31:30, protiv ekipe koja se nalazi na sedmom mjestu na tabeli sa bodom, ali i utakmicom manje od šestoplasiranog Lovćena...

"Borac je dobra ekipa, sa dobrim trenerom, klub sa dugom tradicijom, bivši prvak Evrope, iz sportskog grada. Malo ih je ko dobio tamo, imaju ambicije da se nađu na finalnom turniru Regionalne lige. Dobili su Tatran u gostima u prethodnom kolu, tako da nas očekuje težak posao. Ali, ako ponovimo igru iz Slovačke i Skoplja, možemo nečemu da se nadamo", kazao je u telefonskom razgovoru za „Vijesti“ trener Cetinjana Pero Milošević, na putu iz Novog Sada do Banja Luke.

Lovćen je pripreme za nastavak sezone počeo 9. januara na Cetinju, a od četvrtka je bio u Vojvodini...

"Ova pauza je bila kraća od ljetnje, pa su nam tri kontrolna meča koja smo odigrali dobro došla za nastavak Regionalne lige. Zadovoljan sam kako smo izgledali na tri kontrolna meča, iako u ovom trenutku teško možemo postići onu dobru formu koju smo imali u finišu prvog dijela sezone, kada smo protiv Vardara u Skoplju i sa Tatranom u Prešovu odigrali dvije odlične utakmice. Inače, zadovoljan sam radom na Cetinju, iako su nam se kasnije priključili reprezentativci, Grbović, Simić i Perišić su odmah nastavili da rade sa nama, dok je Igor Marković dobio četiri dana poštede", dodao je Milošević.

Utakmica u Banja Luci počinje u 18 časova.