Na sajtu policije Veljović još šefuje

Iz Uprave policije saopšteno je juče ”Vijestima” da tokom praznika nijesu bili u mogućnosti da tehnički promijene podatke na veb sajtu, koji se tiču direktora policije

495 pregleda0 komentar(a)
Veselin Veljović SAJ, Foto: Arhiva "Vijesti"
09.01.2012. 08:35h

Iako je novi VD direktora Uprave policije Božidar Vuksanović stupio na dužnost 30. decembra prošle godine, na sajtu UP se još uvjek može vidjeti da je direktor te državne istitucije Veselin Veljović.

Ministar unutrašnjih poslova Ivan Brajović saopštio je javnosti 29. decembra prošle godine da je Vuksanović novi vršilac dužnosti direktora Uprave policije. Vuksanović je 30. decembra proveo prvi radni dan na toj funkciji. On je tada održao uži kolegijum, a sastao se sa pomoćnicima direktora, savjetnicima i šefom kabineta. Kolegijumu je tada prisustvovao i bivši direktor Veljović.

Ukoliko na sajtu Uprave policije odaberete opciju “direktor” primijetićete da službenici UP koji svakodnevno ažuriraju sajt nijesu predstavili novog prvog čovjeka policije Vuksanovića.

Iz Uprave policije saopšteno je ”Vijestima” da tokom praznika nijesu bili u mogućnosti da tehnički promijene podatke na veb sajtu, koji se tiču direktora policije.

“To će biti urađeno prvih dana nakon praznika”, kazala je Tamara Ralević, potparolka Uprave policije.