Ekrem i Igbala neće da "prave ljubav" pred kamerama

Oni su me juče zvali, daju mi hiljadu i po eura mene, hiljadu i po ženi, ali posle ja reko to ti je samo to. No, ja neću da pristanem

95 pregleda0 komentar(a)
ekrem, Foto: Facebook
24.12.2011. 05:28h

Rijaliti šou “Parovi”, koji počinje večeras, ipak neće ugostiti Ekrema Jevrića i njegovu suprugu Igbalu.

Najpoznatiji Plavljanin na svijetu ranije je Vijestima potvrdio da je dobio ponudu Televizije Happy i da će se pojaviti u emisiji ukoliko im to bude isplativo. Na kraju nije presudio novac, već se Jevrićeva ljepša polovina predomislila.

“Neće mi žena! Kaže cio svijet će da ne gleda kako pravimo ljubav ja i ti, onda ja neću tako da pristanem. Ja joj kažem da nije to to, a ona kaže jeste, to je to, šta drugo”, objasnio je autor hita “Kuća poso”.

Nakon razgovora sa svojom suprugom, zaključio je da možda i nije tako pametno učestvovati i “praviti ljubav” u emisiji u kojoj bi, kako nam je rekao, stanari na raspolaganju imali “pet soba i living rum, da imamo da sjedimo i sve”.

“Ja se stvarno bojim da je to. Onda kako bi pravili šou nego da bude to. Oni će sve da snime, 24 časa kamere moraju da rade i ako je to stvarno ne bi mogo ni ja, znaš. Drugo je to kad ti ideš da spavaš sa ženom. Ona neće da je gleda cio svijet kako ja i ona vodimo ljubav, znaš?”, priča on.

Iz Happy televizije ipak ne odustaju, pa bračnom paru Jevrić i dalje stižu ponude.

“Oni su me juče zvali, daju mi hiljadu i po eura mene, hiljadu i po ženi, ali posle ja reko to ti je samo to. No, ja neću da pristanem. I tako, to je konačna odluka, jes života mi. Ozbiljno ti kažem nije to baš nešto, a da je nešto drugo...”, završava Jevrić, koji je odlučio da postane jedan od rijetkih sa estrade, koji ne juri slavu po svaku cijenu.