Željni ste čistog vazduha? Flašica vazduha sa Brezana usred Podgorice

U gomili kuhinjskog pribora, koji je u ponudi, možete da nađete i dasku za rezanje, sa natpisom "Ravna kao daska"

127 pregleda0 komentar(a)
suvenir, Gintaš, Brezna, čist vazduh, Foto: Čitalac reporter
24.11.2011. 12:04h

Ako ste željni zdravog vazduha, a mislite da onaj u gradovima nije dovoljno dobar - pravac šoping centar Mall of Montenegro (popularni "Gintaš") po primjerak bočice vazduha čistog kao suza!

Tamo ćete naći autentični vazduh iz Crne Gore, punjen na 1.100 metara nadmorske visine, u etno selu Montenegro, u Breznima, u Pivi.

I nije čist, autentični crnogorski vazduh sa 23 odsto kiseonika jedino što ćete naći tamo. U gomili kuhinjskog pribora, koji je u ponudi, možete da nađete i dasku za rezanje, sa natpisom "Ravna kao daska".

Vlasnici etno sela Montenegro, braća Milonja i Radonja Blagojević, početkom godine su ponudili novo piće "Pivagru“, koje bi, kako su tada kazali, trebalo da pomogne svima da im ljubavni život bude kvalitetniji i uzbudljiviji.

"Još od davnina ispredaju se priče o ulozi pića u ljubavnom životu. Recepti koji podstiču ljubav brižno se stvaraju i čuvaju hiljadama godina, a legende i vjerovanja o piću kao moćnom afrodizijaku intrigiraju čovječanstvo oduvijek. Tako je nastalo i ovo piće, čudna mješavina preko 15 biljaka i njihovih korijena, cvjetova, listova, koji su odavnina poznati kao afrodizijaci. A tu su i propolis i badem“ kazao je ranije Milonja Blagojević.