Euro više za još jednu dimenziju u "Cineplexx" bioskopu

Na repertoaru 3D filmova od 10. novembra su “Konan”, “Tri musketara”, “Tintin” i dokumentarni film “Čudesno putovanje jedne kornjače”

0 komentar(a)
Cineplexx, Delta, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
08.11.2011. 17:18h

Ljubitelji filma, od srijede će po prvi put u Podgorici, ali i u Crnoj Gori, biti u prilici da uživaju u visokom kvalitetu zvuka i slike i 3D filmovima u novootvorenom “Cineplexx” bioskopu koji će zamijenti dosadašnji Ster.

Bioskop će svečno biti otvoren prikazivanjem filma crnogorskog reditelja Branka Baletića ,,Lokalni vampir”, a posjetioce će , kako najavljuju iz “ Cineplexa” obradovati novim povoljnostima pri kupovini karata, kao i mnogobrojnim pratećim zabavnim i promotivnim programima.

Uz kupljenu kartu, naočare za gledanje 3D filma dobijaju se besplatno, s tim što su posjetioci nakon odgledanog filma dužni da ih vrate.
Mada će cijena karte za poseban dožljivaj gledanja 3D filma biti poznata tek nakon svečanog otvaranja, marketing koordinator Ivana Maraš obećava da ona neće biti skuplja za više od euro od dosadašnje cijene karte koja je bila oko 3,5 eura.

"Uz kupljenu kartu, naočare za gledanje 3D filma dobijaju se besplatno, s tim što su posjetioci nakon odgledanog filma dužni da ih vrate. Cijena karte za ostale projekcije ostaće ista. Takođe, predvidjeli smo i određene popuste za studente, dok su povoljnosti kupovine karata predviđene i za porodice, uključujući djecu do 14 godina, koja se učlane u porodični klub", najavila je Maraš.

Prenosiće koncerte iz Njujorka

Velikim filmofilima, kako je dodala, biće omogućen potpuno novi bioskopski doživljaj i filmsko uživanje, kakvo do sada nijesu imali priliku da osjete.

Maraš je navela da osim najnovijih holivudskih blokbastera, publika će biti u prilici da uživa u najnovijim evropskim filmovima i umjetničkim filmovima sa prestižnih festivala širom svijeta.

Na repertoaru 3D filmova od 10. novembra su “Konan”, “Tri musketara”, “Tintin” i dokumentarni film “Čudesno putovanje jedne kornjače”.
"Cineplexx će obradovati crnogorsku publiku i direktnim satelitskim prenosima koncerata iz njujorške opere „Metropoliten“, baletskim predstavama iz moskovskog Boljšoj teatra i prenosima sportskih događaja, što će značajno obogatiti kulturnu i zabavnu ponudu glavnog grada i cijele Crne Gore”, kazala je ona.

Cineplexx je austrijska bioskopska grupacija sa preko četiri decenije iskustva u svijetu filma, a u vlasništu podgoričkog Cineplexxa, kako je ranije rečeno, trenutno je šest digitalnih projektora, što je za jedan manje od broja u svim bioskopima Srbije.

Na repertoaru 3D filmova od 10. novembra su “Konan”, “Tri musketara”, “Tintin” i dokumentarni film “Čudesno putovanje jedne kornjače”.