Šta nas može naučiti serija " Seks i grad"?

Bez obzira na to šta drugi kažu i bez obzira na sve primjere iz stvarnog života, vaš bivši dečko vam ne može biti prijatelj.

82 pregleda0 komentar(a)
27.10.2011. 18:28h

HBO-ova serija "Seks i grad" zauvijek je promijenila naše shvatanje ljubavi, seksa, izlazaka i mode. Evo šta nas je ta serija mogla naučiti:

1. Prijatelji

Prijatelji će vas uvijek osuđivati jer vas vole. Njima je nemoguće da ravnodušno posmatraju šta i kako radite. Ali, pravi prijatelj ostavlja po strani svoje mišljenje kako bi vam pomogao da prebrodite poteškoće sa kojima ste suočeni (čak i nakon što ste svojoj prijateljici saopšrili da ste upravo spavali sa svojim bivšim dečkom koji je odnadavno u braku)

2. "Bivši" faktor

Bez obzira na to šta drugi kažu i bez obzira na sve primjere iz stvarnog života, vaš bivši dečko vam ne može biti prijatelj. U "prijateljskom" odnosu sa bivšim nešto će se dogoditi, a ako se još nije dogodilo, pričekajte i sami ćete se uvjeriti.

3. Gospodin Pogrešni

Ako je muškarac nesiguran od samog početka, budite sigurni da će takav stav zadržati. Muškarci ne vole pretjerano žene koje su u bilo čemu bolje od njih.

4. Cijena mode

Da, skupe cipele sve uljepšavaju, ali ne treba biti naivan i pomisliti da ih možete priuštiti od plate.

5. Pokloni koji se ne prihvataju

Nije u redu prihvatiti vjerenički prsten čiji izgled vam se ne sviđa od prvog trenutka (pogotovo ako je riječ o zlatnom prstenu sa kamenom kruškolikog oblika).

6. Dobar u krevetu?

Niski, proćelavi muškarci često su bolji u krevetu od onih isklesanog tijela, visokih 1,80-i nešto.

7. "Predbračni" seks

Ne možete znati da li vaš muškarac ima problema sa "podizanjem" samo gledajući u njega. Stoga, nemojte pristajati na brak ukoliko prije toga niste spavali sa njim.

8. "Hlađenje"

Ako mu kažete da ste trudni, nemojte očekivati da će odmah željeti da ima seks sa vama.