Lovćen protiv Izviđača za treću pobjedu

"Našem timu ne nedostaje borbenosti i volje, i pružićemo sve od sebe”, kaže desno krilo Mirko Radović.

0 komentar(a)
Lovćen, Foto: Luka Zeković
18.10.2011. 09:48h

Rukometaši Lovćena nemaju vremena za odmor. Tek što su se vratili iz Zagreba, gdje su u zaostaloj utakmici 5. kola SEHA lige poraženi od Zagreba, već danas na svom terenu dočekuju ekipu Izviđača iz Ljubiškog, u 6. kolu istog regionalnog takmičenja.

Cetinjani se nadaju da će i protiv drugog bosansko-hercegovačkog tima u SEHA ligi imati uspjeha, kao što je to bilo u duelu sa Borcem. U slučaju uspjeha, biće to treća pobjeda u ovom takmičenju…

Iako izabranici Pera Miloševića znaju da će gosti biti jako motivisani tražeći drugu pobjedu u ligi, ipak vjeruju da će pred svojom publikom, oni biti ti koji će upisati nove bodove.

“Dosadašnji tok regionalne lige pokazao je da se radi o takmičenju gdje skoro svako svakog može da iznenadi, i da nema lakih protivnika. Zato je sigurno da nas očekuje teška utakmica protiv Izviđača, u kojoj će obje ekipe pokušati da se dokopaju novih bodova. Našem timu ne nedostaje borbenosti i volje, i pružićemo sve od sebe”, kaže desno krilo Mirko Radović.

Radović ističe da je ekipa “iscpljena od dugog puta proteklog vikenda”.

“Dvanaest sati vožnje autobusom do Hrvatske, onda utakmica sa jednim gorostasom kakav je Zagreb, pa opet 12 sati nazad do Crne Gore, sve je to ostavilo traga na nama. Ipak, siguran sam da uz dobru atmosferu i igru koju pružamo u ovoj ligi, možemo doći do nove pobjede”, dodao je Radović.

Utakmica na Cetinju počinje u 18 časova.