Petar Kapisoda i voditeljka OBN TV raskinuli, rukometaš u ljubavi sa Marijom Karan

Iako je Kapisoda važio za velikog zavodnika za kojim su uzdisale mnoge poznate dame, činilo se da će se konačno smiriti uz lijepu voditeljku

230 pregleda0 komentar(a)
26.09.2011. 07:30h

Glumica Marija Karan i Petar Kapisoda su vezi, a bivši rukometaš je raskinuo vjeridbu sa manekenkom i voditeljkom OBN televizije Dejanom Rosuljaš, piše Blic.

Karan i Kapisoda za sada kriju svoju romansu daleko od očiju znatiželjnika. Iako je Kapisoda važio za velikog zavodnika za kojim su uzdisale mnoge poznate dame u Crnoj Gori i Srbiji, činilo se da će se bivši rukometni reprezentativac konačno smiriti uz lijepu voditeljku. Međutim, sudbina je očigledno imala druge planove.

Petar i Dejana: Ipak ništa od vjenčanja?

Dejana i Petar su, podsjeća Blic, svoju vezu započeli na proljeće prošle godine, a kako su mediji tada pisali, u pitanju je bila ljubav na prvi pogled. Par se vjerio na romantičnoj večeri kojom su proslavljali povodom godišnjice veze, a pričalo se da je Kapisoda skupocjeni vjerenički prsten svojoj djevojci kupio u Parizu.

Kapisoda je svojevremeno važio za velikog šarmera, na čije su izvajane mišiće padale uglavnom manekenke poput bivše misice Tijane Stajšić, s kojom je imao dužu romansu, te Olje Crnogorac, Suzane Milutinović, modelsice Nevene Stamenković, pa čak i hrvatske pjevačice Jelene Rozge.

Atraktivnu glumicu na početku karijere često su dovodili u vezu sa njenim kolegama, poput Sergeja Trifunovića, da bi se zatim pisalo da je slaba i na fudbalere poput Nikole Žigića i Duška Tošića, sa kojima je navodno imala kraće veze.