Danica Krstajić prošla prvo kolo kvalifikacija

Crnogorska teniserka plasman u drugo kolo izborila je lakom pobjedom protiv Čehinje Monike Tumove sa 2:0, po setovima 6:0, 6:2.

73 pregleda0 komentar(a)
04.09.2011. 17:53h

Danica Krstajić uspješno je prebrodila prvo kolo kvalifikacija za “8. Rojal kup Plantaže 13. jul 2011” - crnogorska teniserka plasman u drugo kolo izborila je lakom pobjedom protiv Čehinje Monike Tumove sa 2:0, po setovima 6:0, 6:2.

Selektor naše Fed kup reprezentacije će u drugom kolu kvalifikacija, sjutra od 10 časova, igrati protiv srpske teniserke Tamara Čurović, koja je, takođe sa 2:0, eliminisala sunarodnicu Dajanu Ognjenović.

"I prije starta kvalifikacija najavila sam da imam velike ambicije na ovogodišnjem Rojal kupu, a dobra igra protiv Monike Tumove daje mi za pravo da se nadam uspjehu u obje konkurenciji", kazala je nakon današnje pobjede Danica Krstajić.

Dvije najbolje crnogorske teniserke, Danica Krstajić i Danka Kovinić igraće zajedno u dublu, a prvi meč glavnog turnira na programu je sjutra, od 16 časova, na glavnom terenu protiv Milene Vujanović (Crna Gora) i Danijele Legat (Austrija)

Svečano otvaranje ovog Čelendža u Podgorici, sa nagradnim fondom od 25 hiljada dolara, je večeras u 18.30 časova. Finale je 11. septembra, uz prenos na Drugom kanalu RTCG.