Nikola Ivanović u Mornaru

"Ivanović je veoma talentovan igrač i drago mi je što će u narednom periodu braniti boje našeg kluba", istakao je trener Mornara Đorđije Pavićević.

0 komentar(a)
30.08.2011. 22:16h

Dvadesetjednogodišnji Nikola Ivanović, doskorašnji bek grčkog Kolososa, biće drugo pojačanje Mornara za narednu sezonu. Potpisaće trogodišnji ugovor. Prije njega u Bar je stigao Lazar Radosavljević, dojučerašnje krilo Crvene zvezde, mladi reprezentativac Srbije.

Talentovani košarkaš je četiri godine proveo u dresu Lovćena, sa kojim je igrao finale Balkanske lige, odakle je prošle sezone i otišao na Rodos. Bio je juniorski i mladi reprezentativac Crne Gore i nema sumnje da je njegovim dolaskom vicešampion naše zemlje dobio vrijedno pojačanje na spoljnoj poziciji.

"Poslije nekoliko odlazaka iz kluba odlučili smo da u narednom periodu angažujemo nekoliko pojačanja, koja će dodatno pojačati konkurenciju. Ivanović je veoma talentovan igrač i drago mi je što će u narednom periodu braniti boje našeg kluba. Nema sumnje da će se vrlo brzo i lako uklopiti u naš sistem igre i da će predstavljati pravo pojačanje za Mornar. Trudićemo se da dovedemo još nekoliko igrača i sklopimo kockice pred narednu sezonu na najbolji mogući način", istakao je trener Mornara Đorđije Pavićević.