Dinoša sad Đeki nudi i ministra

Zaključili smo sporazum sa Forcom, Socijaldemokratskom partijom i Perspektivom i već procesuirali zahtjev za razrješenje predsjednika Skupštine opštine Ljuiđa Škrelje

0 komentar(a)
21.08.2011. 09:35h

Lider Demokratske unije Albanaca Ferhat Dinoša pozvao je četiri odbornika te partije u ulcinjskom parlamentu koji su mu otkazali poslušnost i sa opozicijom napravili većinu u Skupštini opštine da se vrate, nudeći im mjesto predsjednika opštine, partije ili ministarsku funkciju.

Gostujući na lokalnoj televiziji “Teuta” Dinoša je to objasnio navodima da je u toku mjesec ramazana, velikog muslimanskog posta kada je vrijeme za pomirenje, a ne podjele. Bivši generalni sekretar DUA Fatmir Đeka, koji kontroliše četiri odbornike DUA u lokalnom parlamentu rekao je sinoć “Vijestima” da je Dinošina ponuda neprihvatljiva.

“Nijesam gledao emisiju, bio sam u gostima. Ta priča za nas je završena. Zaključili smo sporazum sa Forcom, Socijaldemokratskom partijom i Perspektivom i već procesuirali zahtjev za razrješenje predsjednika Skupštine opštine Ljuiđa Škrelje”, kazao je Đeka.

Sa Dinošom u studiju bio je i Škrelja koji je je oštro osudio i objelodanjivanje telefonskih razgovora koje je vodio sa liderom Force Nazifom Cunguom. Cungu je to prenio “Vijestima”. Škrelja nije osporio istinitost Cunguovih navoda.

“Mogu i ja da počnem da pričam i objelodanim neke telefonske razgovore. Ali, tada bi neke bilo sramota, a nekima tijesno u Ulcinju”, kazao je Škrelja.