Kotor: Predstava „Hotel Promaja“ o pošastima investicionog buma u Crnoj Gori

Predstava u produkciji i izvođenju Teatra 303 iz Kotora održaće se u srijedu 18. aprila sa početom u 20 sati u velikoj dvorani Kulturnog centra u Kotoru

139 pregleda0 komentar(a)
Hotel promaja predstava, Foto: Teatar 303
17.04.2018. 13:28h

Premijera nove humorističke predstave "Hotel Promaja" u produkciji i izvođenju Teatra 303 iz Kotora, održaće se u srijedu 18. aprila sa početom u 20 sati u velikoj dvorani Kulturnog centra u Kotoru.

“Hotel Promaja” je nova komad Teatra 303, koji na komičan način preslikava pogrešne investicije u Crnoj Gori. Komedija prikazuje i bahati odnos “modernih” investitora prema radnicima i prema društvu u cjelini. Kroz predstavu provejava žal za starim, dobrim vremenima, kad su pošteni rad i radnik bili cijenjeni i uvažavani.

U predstavi glume: Neđeljko Kustudić, Nađa Pjetrović, Dragan Buzdovan, Katarina Igić,Vasilije Čolan, Iva Kernec, Miljan Stešević, Ksenija Maslovar, Zoran Dragović, Sara Čizmović, Damir Pjetrović i Ranko Ristovski.

Scenario i režiju za predstavu je uradio Dragan Buzdovan, scenografiju je uradila je NVO "Meštar i furešta", a kostimografiju Iva Kernec.

Sve muzičke numere koje se izvode u predstavi obradio je Stefan Čelanović.