Uživanje i pjesma na Alipašinim izvorima!

Veoma mi se dopada ovakav vid druženja, i sigurno ću opet doći sa svojim prijateljima, rekla je Dragica Marković iz Beograda

119 pregleda0 komentar(a)
02.08.2011. 17:33h

Alipašini izvori su i ovog 2. avgusta bili mjesto poznatog vašara i zavičajnih susreta ljudi iz svih krajeva svijeta, ali i regiona.

Većina ih je prevalila na hiljade kilpmetara, da ne bi propustili priliku, da na ovaj dan budu u svom zavičaju.

Alipašini izvori, najveće ledničko vrelo u Evropi, čija je voda ispod planine Vezirova brada vri na sve strane posjetilo je na hiljade ljudi, koji ističu da tokom cijele godine žive za ovaj dan .

Gosti iz Poljske i Srbije

Čuvajte ovu prirodu i ona će sigurno znati da vam uzvrati, kazao je Saša Aleksandrov iz Poljske
Nijesu samo iseljenici iz ovih krajeva došli, nego se još jednom pokazalo da su slična druženja dobra turistička ponuda.

Saša Aleksandrov iz Poljske, kazao je da u Gusinje dolazi jednom ili dva puta godišnje, kako bi sa svojim društvom planinario.

„Stvarno imate prelijepu prirodu, na kojoj zaljubljenici iste , kao što sam ja, mogu samo da vam zavidim. Čuvajte ovu prirodu i ona će sigurno znati da vam uzvrati“, kazao je Aleksandrov

Dragica Marković iz Beograda, ističe, da je prvi put u Gusinju i da je za ovaj skup saznala preko interneta.

„Veoma mi se dopada ovakav vid druženja, i sigurno ću opet doći sa svojim prijateljima, a i nije skupo u odnosu na druge gradove, posebno ne u kafićima“, kazala je Marković.

Galerija