Prijavljeno osam muških i jedan ženski par

Kvalifikacioni turnir igra se 27. jula na „Topolici“, sa početkom u 16 časova. Igraće se sistem sa repasažom, a žrijeb će biti obavljen neposredno početka turnira.

75 pregleda0 komentar(a)
26.07.2011. 15:13h

U kvalifikacijama za seniorsko Prvenstvo balkana u bič voleju (odbojka na pijesku) učestvovaće osam muških crnogorskih parova, od kojih će dva para (finalisti) izboriti učešće na glavnom turniru, koji je od 29. do 31. jula na programu na terenima sportskog kompleksa „Topolica“ u Baru.

Za dva mjesta na Prvenstvu Balkana konkurisaće Marko Bagarić i Marko Vujović, Balša Radunović i Milan Marković, Aleksandar Marojević i Balša Nenadić, Blažo Dobrković i Nikola Masoničić, Petar Ostojić i Vladimir Plamenac, Simo Dabović i Aleksandar Minić, Pavle Drecun i Vuk Medenica, te Predrag Ćorluka i Vojin Ćaćić.

Kvalifikacioni turnir igra se 27. jula na „Topolici“, sa početkom u 16 časova. Igraće se sistem sa repasažom, a žrijeb će biti obavljen neposredno prije početka turnira.

U konkurenciji seniorki stigla je samo jedna prijava, pa su Nevena Ječmenović i Danka Bratić stekle direktno pravo učešća na Prvenstvu Balkana.