Lake fest i dobar provod: Zoster i DST prašili na Krupcu

Prije Zostera svirao je banjalučki Post Scriptum koji se premijerno predstavio crnogorskoj publici

52 pregleda0 komentar(a)
22.07.2011. 20:35h

Dok na binu Lake festa nije izašao DST, Zoster je bio zvijezda večeri. Njegovu svirku je ispratio solidan broj posjetilaca koji su i dalje pristizali kako se bližio termin za svirke glavnih zvijezda Letu štuka i Darkwood Duba.

Uoči svirke, Mario, pjevač Zostera za Vijesti je kazao da očekuje dobru zabavu, kao i da je prijatno iznenađen onim što vidi na Krupcu. Na pitanje da li bi se, s obzirom na to da je već svirao u Nikšiću, prije dvije godine, mogao smatrati domaćim bendom, pjevač Zostera Mario je kazao:

"Tačno je, mi smo domaći bend, jer kada smo ovdje posljednji put svirali ljudi su znali sve naše pjesme. Sada smo došli na Lake fest, a pošto na jesen izlazi novi album, još sviramo stare neke stare pjesme."

Nakon Zostera, otprašio je još jedan domaćin, legenda crnogorske pank scene DST

Novi album će, kaže, biti objavljen na jesen, u izdanju Gramofona iz Sarajeva. Dok je pričao za Vijesti na bini je prašio Pankreas. Na pitanje kako mu se kao predstavniku drugog muzičkog pravca dopada do tada dominantni pank zvuk, kazao je: “Veoma. To je to, to je ta mladost i energija”.

A da je Zoster domaći u Nikšiću porvtđuje i činjenica da je na njihovom koncertu do tada bilo najviše ljudi.

Prije Zostera svirao je banjalučki Post Scriptum koji se premijerno predstavio crnogorskoj publici, koji je završio snimanje svog drugog albuma, ali još nema datum njegovog izlaska.

Nakon Zostera, otprašio je još jedan domaćin, legenda crnogorske pank scene DST. U prvom dijelu večeri program je tekao po planu bez kašnjenja i tehničkih problema, uz konstantan priliv posjetilaca.

Galerija