Kupačka sezona na bazenu u Podgorici počinje u ponedjeljak

Dnevna karta će koštati tri eura, zakup ležaljke i suncobrana po euro. Zainteresovani za VIP mjesečne karte, koji će moći da koriste oba bazena i olimpijski i vaterpolo bazen će izdovojiti 100 eura

0 komentar(a)
bazen, Podgorica, Foto: Luka Zeković
23.06.2011. 12:03h

Kupačka sezona na Gradskim bazenima u SC Morača počeće u ponedjeljak, a bazeni će biti otvoreni za građane od devet do 19 časova svakog dana.

Cijene ulaznica će biti na prošlogodišnjem nivou, što znači da će dnevna karta iznositi tri eura, zakup ležaljke i suncobrana po euro. Zainteresovani za VIP mjesečne karte, koji će moći da koriste oba bazena i olimpijski i vaterpolo bazen će izdovojiti 100 eura za tu uslugu. Korisnici dnevnih karata će koristiti samo veliki – olimpijski bazen.

Direktor Sportskih objekata Podgorica Časlav Vešović istakao je da zainteresovane, organizovane grupe do 50 osoba, moći će da zakupe manji bazen, mimo radnog vremena po cijeni od 100 eura.

"Kao što smo i obećali, uradili smo sve da bazene građani mogu koristiti ranije, nego što je to bio slučaj prethodnih godina. Bili smo u obavezi da objavimo javne pozive za obezbjeđenje eksternih usluga, koje se odnose na nabavku hemije, održavanje higijene, čišćenje školjke bazena, upravljanje bazenskom tehnikom, angažovanje spasilačke i redarske službe.

Tenderski postupci su uspješno sprovedeni, iako je zakonska procedura uslovila da bazeni ne budu otvoreni odmah nakon treninga vaterpolo reprezentacije, koji su okončani 19.juna", kazao je Vešović.

On je dodao da će sva eventualna nezadovoljstva i sugestije, građani imati priliku da upišu u knjigu žalbi, što će biti od velike koristi u cilju povećanja kvaliteta njihovih usluga.