Katanjo najavljuje žurke na plažama

Druga epizoda festivala After Beach Parties biće održana od 15. jula do 13. avgusta na deset atraktivnih lokacija na Crnogorskom primorju

83 pregleda0 komentar(a)
21.06.2011. 11:55h

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg pilot projekta, festival After Beach Parties biće održan na Crnogorskom primorju i ovog ljeta, a kako najavljuju organizatori, uvertira u festival biće gostovanje jednog od najpoznatijih svjetskih DJ-eva Ernana Katanja (na slici), koji će biti održan 8. jula u Tivtu.

Druga epizoda festivala After Beach Parties biće održana od 15. jula do 13. avgusta na deset atraktivnih lokacija na Crnogorskom primorju, u opštinama Herceg Novi, Tivat, Kotor, Budva, Bar i Ulcinj, saopštili su organizatori. Do sada su nastupe na festivalu potvrdili DJ Tom Novi, Abigejl Bejli, ATCF, Paolo Barbato, “Miss Sam Divine” i rumunska dens senzacija INNA.

Najavljeno je da će, kao i prošle godine, ovog ljeta biti održano 300 nastupa domaćih i svjetskih DJ-eva i to na plažama: Forte Rose i Žalo u Herceg Novom, Almara beach i Maracaibo u Tivtu, Alibaba u Kotoru, Club 88 i Chill Out u Budvi, Cuba Libre u Sutomoru, Ibiza i Dolcinium u Ulcinju.

Kao svojevrsna uvertira festivala biće nastup svjetski poznatog Ernana Katanja koji će 8. jula, nedjelju dana prije početka festivala, u klubu Almara Beach u Tivtu obradovati fanove setom kroz koji se provlače electric house, tribal i progressiv zvuk.

S obzirom na to da festival After Beach Parties kroz svoj brend i naziv ističe poseban značaj održavanja popodnevnih žurki, u svrhu smanjenja buke u večernjim satima, svih 300 žurki koje će biti organizovane za vrijeme festivala počinju u 16 sati, a lokacije na kojima će se održati su izdvojene od smještajnih kapaciteta, navodi se u saopštenju.

Pokrovitelj festivala je Ministarstvo turizma i održivog razvoja, a organizatori Nacionalna turistička organizacija i Montenegro event agencija.

Kompletan program festivala biće uskoro dostupan na web adresi afterbeach.me.