Sutjeska misli samo na pobjedu

Ostavićemo srce na terenu da stignemo do zacrtanog cilja”, kazao je defanzivac Nikšićana Aleksandar Dubljević.

0 komentar(a)
Su, Foto: Luka Zeković
04.06.2011. 11:50h

Čitava sezona Sutjeske svela se na predstojećih devedeset minuta koje će izabranici Dragana Mijanovića odigrati protiv bjelopoljskog Jedinstva – ishod sjutrašnjeg meča određuje prvoligašku sudbinu Nikšićana.

Remi bez golova u prvom meču u Bijelom Polju ostavlja nadu da će Sutjeska protiv objektivno slabijeg rivala, ali koji ima visok cilj, stići do rezultata koji će im donijeti ostvarenje ovosezonskog sna. Za očekivati je da će optimizam koji dominira u igračkom i stručnom štabu kraj Bistrice donijeti pozitivana epilog, mada ne bi bilo prvi put i da omaše u procjenama.

”Vjerujem da ćemo savladati Jedinstvo i da ćemo i naredne sezone igrati u prvoligaškom društvu. Bjelopoljci u svojim redovima imaju iskusne igrače, međutim, mislim da je kvalitet na našoj strani. Ipak, to moramo opravdati na terenu. Uvjeren sam da ako ispoštujemo dogovor iz svlačionice nećemo imati problema. Borbena i disciplinovana igra - recept su za uspjeh. Očekujem da će publika doći u velikom broju i da će biti naš dvanaesti igrač. Mogu da im obećam da ih nećemo razočarati, i da ćemo će na kraju zajedno radovati. Ostavićemo srce na terenu da stignemo do zacrtanog cilja”, kazao je defanzivac Nikšićana Aleksandar Dubljević.

S obzirom na to da prije četiri dana nisu iskoristili prednost domaćeg terena, fudbaleri Jedinstva su znatno umanjili šanse za plasman u elitno društvo. Ipak, u bjelopoljskom taboru ističu da ništa još nije gotovo.

"Svakako da je Sutjeska u prednosti, ali i mi imamo svojih aduta, tako da očekujem tvrd i neizvjestan meč. Ostavićemo srce na terenu kako bismo došli do pobjede, a u ovoj sezoni smo pokazali da imamo kvalitet za Prvu ligu", kaže Ermin Alić, defanzivac Jedinstva.