SSŠ "Sergej Stanić": "Luča" najboljim učenicima

Dodjeli diploma prisustvovali su direktor škole Zoran Klikovac, pomoćnik direktora Milenko Kovačević i pedagog Aleksandra Lalović.

194 pregleda0 komentar(a)
luce_1, Foto: L. Zeković
26.05.2011. 17:46h

Srednja stručna škola „Sergije Stanić” organizovala je u prostorijama škole svečanost povodom uručenja diploma “Luča” najboljim učenicima.

Dodjeli diploma prisustvovali su direktor škole Zoran Klikovac, pomoćnik direktora Milenko Kovačević i pedagog Aleksandra Lalović.

Direktor Klikovac obratio se nagrađenim učenicima uputivši im pohvale na osnovu postignutog uspjeha.

"Pozdravljam vas u ime uprave škole kao i cijelog kolektiva. Čestitam svim nagrađenima učenicima na postignutim rezultatima. Želim vam puno sreće i uspjeha u budućem školovanju", kazao je Klikovac.

On je takođe dodao da je zadovoljan sa svim učenicima škole, a posebno sa nagrađenim.

Klikovac je naveo da su učenici postigli dobre rezultate na raznim takmičenjima što je školu učinilo izuzetno ponosnom.

Dobitnice diplome „Luča” su Marija Rašović, Tijana Vuković, Jelena Dragović, Nina Žugić, Ana Zečević i Jelena Kojović. Sve nagrađene učenice su završile smjer za turističkog tehničara a osim diplome na poklon su dobile i knjigu.

Đak generacije je Marijana Dragaš učenica IV-2, smjer turistički tehničar.

Ona je dobila diplomu kao učenik koji je postigao odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta u toku četvorogodišnjeg školovanja.

"Za svoj uspjeh moram da zahvalim najviše svojim profesorima koji su mi davali podršku i podsticali da se i dalje trudim. Najveću zahvalnost dugujem razrednoj Nadi Đurović. Uspijevala sam da uskladim školu i vrijeme za društvo tako da nijedno nije trpjelo. Nekada nije bilo lako to uskladiti ali uspjela sam, a pokazatelj je nagrada za đaka generacije koja me veoma raduje", kazala je Dragaš.

Osim dobitnika „Luče” učenici posebno nagrađeni od strane Nastavničkog vijeće su Helena Tošić, Ivana Mugoša, Bojana Labović, Aleksandra Kračković, Jelena Vidaković, Marina Čađenović, Marijana Mugoša, Andrijana Lukić, Slađana Grbačević, Ivana Kovačević, Milena Kaluđerović, Dragana Vuksanović, Danijela Šaćirović, Kristina Šćepanović i Miodrag Jovanović.