U radno vrijeme pratili Đukanovića

Šćepanović kritikovao danilovgradske lokalne funkcionere i zaposlene u tamošnjoj upravi

180 pregleda46 komentar(a)
Milo Đukanović Danilovgrad, Foto: Facebook.com
07.04.2018. 07:03h

Učestvovanjem u predizbornoj kampanji Mila Đukanovića, u toku radnog vremena 2. aprila, zaposleni u lokalnoj upravi u Danilovgradu, na čelu sa predsjednikom Opštine Branislavom Đuranovićem, predsjednikom Skupštine opštine Miodragom Đurovićem i ostalim funkcionerima, pokazali su neodgovornost prema građanima, ocijenio je predsjednik odbora Pokreta za promjene Drago Šćepanović.

“Ovaj predizborni skup je najbolji pokazatelj njihovog odnosa prema novcu koji primaju od sugrađana, nezavisno od političke orijentacije. Građani Danilovgrada imaju pravo na efikasnu i odgovornu lokalnu samoupravu, čiji službenici će se u toku radnog vremena isključivo baviti sprovođenjem zakona i ostalih poslova koje im zakon nalaže, a ne stranačkim aktivnostima”, kazao je Šćepanović.

On je “Vijestima” dostavio fotografije na kojima se, tokom Đukanovićeve posjete Danilovgradu, vidi da je sa njim u društvu više lokalnih i državnih funkcionera i zaposlenih u preduzećima čiji je osnivač Opština Danilovgrad, ali i prosvjetnih radnika.