23 saobraćajne nezgode, 6 osoba lakše povrijeđeno

Na magistralnom putu M2 u mjestu Ribarevine do 15. juna saniraće se most, zbog čega će se saobraćati jednom trakom naizmjenično.

0 komentar(a)
putevi, Foto: Arhiva Vijesti
10.05.2011. 06:40h

U protekla 24 sata u Crnoj Gori dogodile su se 23 saobraćajne nezgode u kojima su 6 osoba lakše povrijeđene, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Policija je podnijela 217 prekršajnih prijava i izdala 147 naloga za uplatu novčanih kazni.

Na putu Prijepolje - Bijelo Polje, u mjestu Barski most, saniraju se tri tunela, a saobraćaj se obustavlja od 9.30 do 12.30 časova, od 14.30 do 17.30, kao i od 22 do 3 sata. Putnička vozila i autobusi se, za to vrijeme, usmjeravaju se na put Prijepolje - Pljevlja.

Na magistralnom putu Podgorica - Danilovgrad - Nikšić, na dionici Bralenovica petlja - Danilovgrad, zbog radova se saobraća na osnovu privremeno postavljene saobraćajne signalizacije.

Na graničnim prelazima Dobrakovo na magistralnom putu Bijelo Polje - Prijepolje i Dračenovac na putu Rožaje - Ribarići, mogući su povremeni kraći prekidi saobraćaja.

Na magistralnom putu Rožaje - Špiljani u toku je sanacija mostova Ajkunići i Bijela crkva 2, pa se saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu Podgorica - Kolašin, kod tunela 17, saobraća se jednom trakom i djelimično proširenjem.

Na magistralnom putu M2 u mjestu Ribarevine do 15. juna saniraće se most, zbog čega će se saobraćati jednom trakom naizmjenično.

Dio regionalnog puta Tušina - Bukovica, kako je saopšteno iz AMSCG, se rekonstruiše, pa će saobraćaj biti obustavljen za sve vrste vozila od 9 do 17 sati.

Na magistralnom putu Bar - Ulcinj se, zbog izgradnje regionalnog vodovoda, odobrava promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, pa se učesnici u saobraćaju upozoravaju da poštuju postavljenu semaforsku signalizaciju.

Iz AMSCG savjetuju opreznu vožnju i u mjestu Bać, na putu Berane - Rožaje - Špiljani, zbog klizišta.