Sastanak DPS i SDP odložen na nekoliko dana

Sastanku će, osim Lukšića koji je inicirao sastanak, prisustvovati potpredsjednici Vlade Duško Marković i Vujica Lazović i potpredsjednici Skupštine, Željko Šturanović i Rifat Rastoder.

0 komentar(a)
03.05.2011. 13:45h

Sastanak predstavnika Demokratske partije socijalista (DPS) i Socijaldemokratske partije (SDP), koji je trebalo da bude održan sjutra, odgođen je na nekoliko dana, potvrđeno je agenciji MINA iz kabineta premijera Igora Lukšića. Održavanje sastanka inicirao je Lukšić, a teme će biti usaglašavanje koalicione politike u oblasti energetike. Sastanku će, osim Lukšića, prisustvovati potpredsjednici Vlade Duško Marković i Vujica Lazović i potpredsjednici Skupštine, Željko Šturanović i Rifat Rastoder. Kako je ranije objavio Radio Antena M, sastanak je zakazao predsjednik DPS-a Milo Đukanović, u petak popodne, a inicirao ga je još prije dvadesetak dana predsjednik SDP-a Ranko Krivokapić, radi analize prvih stotinu dana rada Vlade.

Sve okolnosti, međutim, upućuju da će prva tačka dnevnog reda biti spor povodom bespravne gradnje Srpske pravoslavne crkve na Svetom Stefanu.