Šehović: Bićemo spremni za Crvenu zvezdu, detalji će odlučivati

"Teško je sad bilo šta prognozirati. Idemo utakmicu po utakmicu, mislim da ce biti duga serija“, rekao je Šehović"

77 pregleda4 komentar(a)
Suad Šehović, Foto: Savo Prelević
05.04.2018. 09:26h

Košarkaš Budućnost Volija Suad Šehović kazao je da će utakmice sa Crvenom zvezdom u finalu ABA lige biti drugačije od mečeva, koja su ova dva rivala odigrala u regularnom dijelu šampinata.

Šehović je, u intervjuu za sajt regionalnog takmičenja rekao da će detalji odlučivati pobjednika u finalu.

"Dvije pobjede u regularnom dijelu nam daju mnogo samopouzdanja, ali sigurno će utakmice finalne serije biti drugačije jer se igraju dan za danom. Mislim da ćemo i mi i oni dočekati seriju spremno i da će detalji odlučivati. Mislim da domaći teren jeste od velikog značaja. Svi znamo koliko su "vrući" Pionir i Morača. I nas i Zvezdu su navijači vodili do finala i bili presudan faktor. Teško je sad bilo šta prognozirati. Idemo utakmicu po utakmicu, mislim da ce biti duga serija“, rekao je Šehović.

Košarkaš Budućnosti se osvrnuo i na činjenicu da je Budućnost, konačno izborila plasman u finale regionalnog takmičenja.

„Osjećaj je fenomenalan. Konačno smo uspjeli da napravimo korak dalje, zasluženo stigli do finala ABA lige iako je polufinalna serija bila izjednačena. Čestitke Cedeviti na dobroj seriji i pravom polufinalnom spektaklu. Naravno da osjećamo olakšanje i zadovoljstvo zbog istorijskog prolaska u finale.“

Prvi meč finalne serije na programu je u ponedjeljak u dvorani "Aleksandar Nikolić". Finale se igra na tri dobijena meča.