Dobar je u krevetu ako...

Obrati pažnju na to da li ima samopouzdanja ili ne. Muškarac koji je siguran u sebe, koji dJeluje "stabilno" i ima jasne životne ciljeve, zna i šta treba da radi u postelji sa partnerkom.

0 komentar(a)
28.03.2011. 13:29h

Super ti je s njim dok ćaskate, šetate se? Vi volite iste knjige, filmove? Čak se oblačite slično? Da li će tako dobro biti i u krevetu? Evo kako to možeš da "provališ".

Obrati pažnju na to da li ima samopouzdanja ili ne. Muškarac koji je siguran u sebe, koji djeluje "stabilno" i ima jasne životne ciljeve, zna i šta treba da radi u postelji sa partnerkom.

Gledaj njegovo držanje tijela i kako hoda, naročito kako se ophodi sa drugim ljudima. Ako ti djeluje kao neko ko čvrsto stoji na svojim nogama, isto to te čeka i u kevetu. Ne, neće to uraditi s nogu, već tako da oboje budete sigurni da želite još.

Da li otvoreno govori o svojim planovima, namjerama, željama... bez obzira na to o čemu se radi? Ako je odgovor potvrdan znaj da su velike šanse da ćeš sa njim uživati u krevetu. Jasno će ti reći šta mu treba, ali će biti spreman i da odgovori tvojim zahtjevima.

Već dugo ti se udvara? Nikako da odustane? Nemoj ni ti - daj mu šansu. Uporni udvarači su i uporni ljubavnici, izdržljivi, maštoviti, željni da očaraju partnerku.

On nije nervozan? Nikada ne gubi kontrolu? Izgubiće je u krevetu! Zapravo, to je mjesto na kojem se relaksira i radi sve ono što će ga usrećiti, kao i ženu sa kojom je.

U stanju ste satima da razgovarate? Cijeni tvoju inteligenciju, voli kada mu na tom polju pariraš? Ti ni ne znaš da vi već vodite ljubav - verbalno.

I na kraju - iskustvo. On ti ne priča o bivšim devojkama, ali si se ti "raspitala". Ne brini ako ih je bilo mnogo. On je negdje morao da savlada sve te ljubavničke vještine. Brini samo da li je zdrav.