Ljubljana domaćin završnog turnira

Uprkos činjenici da Olimpija još uvijek nije obezbijedila učešće na završnom turniru, Odbor se složio da Ljubljana ima sve uslove za organizovanje velikog spektakla

81 pregleda0 komentar(a)
dvorana Stožice, Foto: SPORT-TV.SI
01.03.2011. 20:33h

Čelni ljudi NLB lige su donijeli odluku da Ljubljana bude grad domaćin završnog turnira regionalne lige. Sve utakmice će biti igrane u dvorani „Stožice“, polufinalni mečevi su na programu u utorak 19. aprila, a veliko finale je zakazano za četvrtak 21. april.

Odluka je donijeta na posljednjem sastanku, koji je održan danas i na kojem su se članovi Odbora NLB lige složili oko dodjeljivanja domaćinstva glavnom gradu Slovenije koji je završne turnire uspješno organizovao u prve dvije sezone takmičenja (2001/2002 i 2002/2003), kao i u sezoni 2007/2008. godine.

Uprkos činjenici da Olimpija još uvijek nije obezbijedila učešće na završnom turniru, Odbor se složio da Ljubljana ima sve uslove za organizovanje velikog spektakla, jer je košarkaška atmosfera u tom gradu u posljednjih nekoliko mjeseci na zavidnom nivou, a tu je i nova dvorana sa 12.000 mjesta, što čelnicima lige daje nadu da će turnir posjetiti mnogo ljubitelja igre pod obručima.