ZAA predstavlja novu pjevačicu

“Izvolite drugari, oderite cipele o podijum za slobodu, mislim igru”, poručio je bend uz singl “Closer”

61 pregleda0 komentar(a)
ZAA, Foto: Miljan Miletić
28.03.2018. 14:44h

Kruševački sastav ZAA objavio je singl “Closer” kojim, kako je najavio, otvara novo poglavlje u svom radu i predstavlja novu pjevačicu.

„Blizina ljubavi ne mora uvijek za sobom da povuče sreću (zaljubljenih). Nepredvidivost ljubavnog odnosa je doživotna tema i inspiracija, tako da se učimo do samog ’kraja’. Muzika je takođe ljubav, koja nas spaja i drži na okupu. Ali i ona se mijenja odražavajući naš puls, koji ovih dana brže i jače udara. Ritam je funk, duša je soul, priča je bluz. ZAA igra, pleše i skače! Izvolite drugari, oderite cipele o podijum za slobodu, mislim igru“, izjavio je tim povodom basista Toma Ilić.

Uz njega u grupi su Ivan Đokić – gitara, Zlatko Petković – bubanj, Zoran Vasić – klavijature, Nikola Stanojević – trombon i Borivoje Đorđević – saksofon. Nekadašnju pjevačicu Sanju Vučić koja je predstavljala Srbiju na Eurosongu 2016. godine, zamijenila je Anđela Ilić.

ZAA posljednjih mjeseci u kruševačkom studiju „Košnica“ radi na pripremi četvrtog studijskog albuma, koji je najavljen za jesen ove godine.

Spot za “Closer”, čiji je autor Darko Riot, može se pogledati na servisu YouTube.