Puder koji se stapa sa bojom kože

L’Oréal Paris predstavio je novi inovativni način za nanošenje pudera, True Match Roll’on - kombinaciju fleksibilnog Roll\'on aplikatora i pudera s izuzetno finom teksturom.

58 pregleda0 komentar(a)
16.01.2011. 10:44h

L’Oréal Paris predstavio je novi inovativni način za nanošenje pudera, True Match Roll’on - kombinaciju fleksibilnog Roll'on aplikatora i pudera s izuzetno finom teksturom.

Ovaj patent omogućava lakše i preciznije nanošenje pudera koji se savršeno stapa s bojom i teksturom kože, dajući joj pritom prirodan i lijep ten. A rezultat je gotovo savršeno prekrivanje i 100% ujednačen ten.

Fleksibilni Roll'on aplikator posebno je kreiran za lakše nanošenje teksture kako bi se dobio savršen i ujednačen ten.

Njegov ergonomski oblik napravljen je za bolju prilagodljivost različitim konturama lica, tako da omogućava ujednačeno nanošenje pudera na svim predjelima lica, bilo da se radi o području oko očiju ili nosa.

Meki sunđer na roleru savršeno se prilagođava linijama lica i omogućava nanošenje tankog sloja pudera.

Puder True Match Roll'on namijenjen je onima koji imaju poteškoća s nanošenjem tekućeg ili kompaktnog pudera pa su se željeljeli da poboljšaju nedostatake klasičnih pudera, kao što su vidljivi prelazi i neravnomjernost nanošenja.

Linija L’Oréal Paris True Match Roll’on je u 4 nijanse: od najsvjetlije do najtamnije.

Ovaj proizvod prva je isprobala glumica Eva Longoria. Pa iako je na početku bila nepovjerljiva, prvi potezi fleksibilnim aplikatorom potpuno su je oduševili.