Srbi imaju najveće penise u Evropi!

U prosjeku je penis Srbina velik 17 centimetara dok kod većine Europljana iznosi tek od 11 do 15 centimetara. Osim ovog istraživanja, doktor Bojović je napisao i knjigu na temu muških polnih organa u Srbiji.

415 pregleda0 komentar(a)
dr sava bojovic, Foto: Blic
12.01.2011. 18:46h

Prema istraživanju androloga dr. Save Bojovića Srbi imaju natprosječno velike penise, tačnije u prosjeku je penis Srbina velik 17 centimetara dok kod većine Europljana iznosi tek od 11 do 15 centimetara, piše srpski portal alo.rs. Zanimljivo je kako, uprkos tome, svaki treći Srbin misli da mu je penis premalen te stoga osjeća određeno nezadovoljstvo. "Mali broj muškaraca zna da im je karlica zakrivljena, a da iz njenog centra izlazi spolni organ. To znači da muškarac, gledajući odozgo, ne vidi trećinu svog uda", izjavio je doktor. Zbog toga mnogo njih pati jer su uvjereni da im je manji nego što je', kaže Bojović, prenosi Blic.

Osim istraživanja, doktor Bojović je napisao knjigu na temu muških polnih organa u Srbiji. On smatra kako je prosjek od 17 centimetara idealan za zadovoljiti ženu, ali da je izvor problema za muškarca. Naime, brojni muškarci tijekom seksa, ali i kasnije osjećaju bolove zbog prevelikog penisa, a sam doktor neke svoje pacijente poslao je na smanjivanje penisa jer bi tijekom erekcije znali izgubiti svijest.